• Căpuşele

    Informaţii despre căpuşe există în numeroase pagini web, unele foarte bine documentate. Vă sugerăm să parcurgeţi mai ales paginile care furnizează informaţii redactate de către specialişti din domeniul medicinei veterinare şi umane, a ştiinţelor naturale în general.

    Pentru prevenirea infestării animalelor de companie cu acest parazit, vă recomandăm să achiziţionaţi o pipetă antiparazitară, concepută în acest sens. La noi în ţară legislaţia din domeniu permite numai cabinetelor/clinicilor veterinare să comercializeze către populaţie aceste pipete antiparazitare - o decizie care permite utilizarea corespunzătoare a lor, numai la sfatul medicilor veterinari.

    Pipetele cu caracter repelent comercializate de alte magazine nu au efectul dorit, substanţele din compoziţie având doar un efect de îndepărtare, respingere a acetor paraziţi.

    Noi folosim cu succes pipetele FYPRIST, care sunt eficiente pentru combaterea puricilor, a căpuşelor şi a păduchilor, dar şi a larvelor acestor insecte, în varianta FYPRIST COMBO.

       
Comments are closed.