Despre noi

About us

Muzeul Farm Sibiu 95

Istoria „Hermann VET”

     În perioada studenţiei, în Bucureşti s-a născut ideea alcătuirii unei societăţi care să aibă ca domeniu de activitate clinica animalelor de companie. În acea perioadă aveam în buzunar dosarul de emigrare către Canada. Cu toate acestea gândul de a realiza un concept de accesibilitate la servicii medical veterinar în oraşul bunicilor mei a fost mai puternic.

    În acest proiect original s-a urmărit nu profitul cât mai ales adaptarea serviciilor la specificului micului burg transilvănean – în aşa fel încât într-un concept original să reuşim să funcţionăm aplicând cunoştinţe medical veterinare existente la nivel mondial, în cele mai renumite şcoli superioare de medicină veterinară.

Eleonora şi Cristian Valentin IOSIF, FONDATORII societăţii Hermann Vet

În orice activitate medicală componenta managerială trebuie armonizată cu cea clinică. Onestitatea reprezintă cea mai importantă calitate în organizarea unui serviciu clinic veterinar privat. Evoluţia societăţii Hermann VET s-a produs printr-un fond de idei original, derivat din pregătirea şi experienţa fondatorilor.

Hermann VET se pregăteşte pentru viitor, cuplând noi generaţii de rezidenţi într-o echipă ce urmăreşte în primul rând continuarea pregătirii medicale – prin conectarea permanentă la regiunile considerate vârf de lance ale medicinei veterinare mondiale.

1

Cabinetul

   Analize hematologie

 

    Analize biochimie

 

   

        Echografie

 

          Chirurgie

 

Dr. Med. Vet. Eleonora Iosif

Dr. Medic Veterinar Specialist  Clinică şi Farmacie – Animale de Companie.

Specializări:  Interne, chirurgie obstetricală şi oncologică, nutriţie şi metabolism, echografie, laborator, homeopatie veterinară, infecţioase, parazitologie.

Dr. Med. Vet. Cristian Valentin Iosif

Dr. Medic Veterinar specialist Clinică si Farmacie – Animale de Companie.

Specializări: Interne,  laborator,  echografie, chirurgie  – abdominal, obstetrical, oncologic. Urgenţe medicale şi chirurgicale.

800px-Facultatea_de_medicina_veterinara_din_Bucuresti
 
• În anul 2002, F.M.V. Bucureşti a fost inclusă pe lista facultăţilor de medicină veterinară europene acreditate de E.A.E.V.E. (Asociaţia Facultăţilor de Medicină Veterinară din Europa), organismul mandatat oficial de Comisia Comunitaţii Europene pentru dezvoltarea învăţămaântului medical veterinar. Prestigioasa recunoaştere situează Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti, alături de alte numai 29 de facultăţi de profil din Europa (din 96);
•  Şcoala de Studii Academice Postuniversitare de Medicină Veterinară – Bucureşti, cu specializarea “Clinică şi Farmacie Veterinară – Animale de Companie” – studii 2 ani.

Doamna doctor Eleonora Iosif este membru în Colegiului Medicilor Veterinari din anul 1998.Doctorul Cristian Valentin Iosif este membru în Colegiul Medicilor Veterinari din 1998.  În perioada 2000-1013  a îndeplinit funcţia de consilier supleant  în cadrul CMV Sibiu şi a reprezentat  praxisurile pentru animale de companie din municipiul Sibiu-Hermannstadt şi din judeţul Sibiu. Începând cu anul 2013 îndeplineşte funcţia de consilier judeţean în cadrul CMV Sibiu şi reprezintă  cabinetele pentru animale de companie din regiunea Sibiu. De asemenea a fost membru în Comisia Naţională Legislativă a Colegiului Medicilor Veterinari din România – unde a avut deosebita onoare de a servi funcţia de consilier – reprezentând interesele  tuturor medicilor veterinari din România. [Mandatul 2013-2016]. 

CNSAS PIctures
Din anul 2015 domnul doctor Cristian Valentin Iosif este cercetător acreditat C.N.S.A.S. A publicat primele două volume din lucrarea de cercetare: „Medicina veterinară românească – personalităţi ale profesiei în dosarele securităţii”
BEST COLegiu
FVE
WVA

Calea Cisnădiei, Cartierul Arhitecților, Nr. 111

0722393047 | 0725274639 | 0269242866

drcristianiosif@yahoo.com  

Hermannvet

   L-V: 14:00-18:00    S: 08:00-12:00   D: închis

© www.hermannvet.ro  |  SC HERMANNVET SRL 9538764