Despre noi

     Dr.Med.Vet. Eleonora Iosif.

Dr. Medic Veterinar specialist  Clinică şi Farmacie - Animale de Companie.

Specializări:  Interne, chirurgie obstetricală şi oncologică, nutriţie şi metabolism, echografie, laborator, homeopatie veterinară, infecţioase, parazitologie.

Dr. Med.Vet. Cristian Valentin Iosif                                                                                

Dr. Medic Veterinar specialist Clinică si Farmacie - Animale de Companie.

Specializări: Interne,  laborator,  echografie, chirurgie  - abdominal, obstetrical, oncologic. Urgenţe medicale şi chirurgicale.

•  Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti - studii 6 ani.

• În anul 2002, F.M.V. Bucureşti a fost inclusă pe lista facultăţilor de medicină veterinară europene acreditate de E.A.E.V.E. (Asociaţia Facultăţilor de Medicină Veterinară din Europa), organismul mandatat oficial de Comisia Comunitaţii Europene pentru dezvoltarea învăţămaântului medical veterinar. Prestigioasa recunoaştere situează Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti, alături de alte numai 29 de facultăţi de profil din Europa (din 96);

•  Şcoala de Studii Academice Postuniversitare de Medicină Veterinară - Bucureşti, cu specializarea “Clinică şi Farmacie Veterinară - Animale de Companie" - studii 2 ani.

MEMBRI ÎN :

  • Colegiul Medicilor Veterinari din România.

  • Federation of Veterinarians of Europe.

  • World Veterinary Association.

  • Asociaţia Generală a Medicilor Veteriari din Romania

Doamna doctor Eleonora Iosif este membru în Colegiului Medicilor Veterinari din anul 1998.

Doctorul Cristian Valentin Iosif este membru în Colegiului Medicilor Veterinari din 1998.  În perioada 2000-1013  a îndeplinit funcţia de consilier supleant  în cadrul CMV Sibiu şi a reprezentat toate praxisurile pentru animale de companie din municipiul Sibiu-Hermannstadt şi din judeţul Sibiu. Începând cu anul 2013 îndeplineşte funcţia de consilier judeţean în cadrul CMV Sibiu şi reprezintă  cabinetele pentru animale de companie din regiunea Sibiu. De asemenea a fost membru în Comisia Naţională Legislativă a Colegiului Medicilor Veterinari din România - unde a avut deosebita onoare de a servi funcţia de consilier - reprezentând interesele  tuturor medicilor veterinari din România. [Mandatul 2013-2016]. În urma acestei activităţi a redactat lucrarea "Amendament VET" [Editura ASTRA, Sibiu 2015].

Este membru în PNL [Partidul Naţional Liberal - municipiul Sibiu] Susţine: ideea de familie ca bază a societăţii, libera iniţiativă, separţia puterilor în stat, garantarea proprietăţii private, combaterea discriminărilor de orice fel, lupta împotriva corupţiei, sprijinirea tinerilor şi orientarea lor către educaţie, protejarea valorilor democratice, libertatea presei, libera iniţitivă şi reducerea rolului statului în economie şi administraţie, eliminarea birocraţiei, respectarea demnităţii omului şi încurajarea cetăţenilor oneşti şi bine pregătiţi profesional de a participa la viaţa politică a ţării.

Atât doamna dr. Eleonora Iosif cât şi domnul dr. Cristian Valentin Iosif monitorizează studenţii facultăţilor de medicină veterinară Bucureşti, Cluj şi Timişoara -  în stagii de practică, atât pentru anii preclinici cât şi pentru anii clinici sau postuniversitară. De asemenea supraveghează stagiile de practică ale elevilor ce aparţin clasei cu profil veterinar din cadrul liceului agricol Sibiu. Nu în ultimul rând domnul dr. Cristian Valentin Iosif este membru în comisia de Bacalaureat din cadrul Colegiului cu profil veterinar - din anul 2006 şi până în prezent.

Din anul 2015 domnul doctor Cristian Valentin Iosif este cercetător acreditat C.N.S.A.S.

Hermann VET a înfiinţat în luna septembrie 2016 şi Editura Hermann VET, o editură independentă, destintă specialiştilor din domeniile: ştiinţe naturale şi umaniste. Mai multe detalii se pot obţine din pagina editurii: www.editurahermannvet.com