• Medici Veterinari Sibiu – CARIERE !

        SONY DSC

    Hermann VET Sibiu urmăreşte formarea unei echipe de medici care să completeze formula existentă constituită din medici şi colaboratori. În acest sens aşteptăm tineri medici veterinari la interviu, condiţia fiind desigur parcurgerea cerinţelor impuse de nevoia de performanţă în acest segment clinic profesional.

    Stagiile de practică oferite studenţilor rămân aceeleaşi de până acum, condiţia fiind ca cei care doresc să participe să fie motivaţi şi să dovedească cu adevărat vocaţie pentru această profesie. Sunt diferenţe între cerinţele din centrele universitare din acest punct de vedere şi cele de la cabinete, motiv pentru care recomandăm ca acest lucru să luat în calcul de candidat.

    Primim pentru evaluare elevi de liceu din clasele a-XI-a şi a-XII-a care doresc să-şi verifice aptitudinile pentru această profesie, cu precizarea că nu atât practica este importantă în cele mai multe cazuri, nu atât un nivel formidabil sub aspectul QI, cât mai ales dragostea faţă de biologie în particular şi ştiinţe naturale în general.

    Pentru consultanţă cu privire la deschiderea unui cabinet medical veterinar, stăm la dispoziţie doritorilor cu opinii atent structurate, rezultate din statisticile ultimilor ani, atât pentru mediul urban cât şi cel rural din judeţul nostru, dar şi din regiunea Vâlcea, Alba, Mureş. În acest moment piaţa în acest segment este liberă, cu precizarea că se constată o anume tendinţă de aglomerare a cabinetelor nou deschise, motiv pentru care nu sugerăm acţiuni de creditare în acest sens, riscul fiind evident.

Comments are closed.