Plasamente reusite

    • Oricine poate să contribuie alături de medicul veterinar pentru a salva un câine din stradă. După India, România este a doua ţară din lume clasificată în statistici în funcţie de numărul de câini liberi din stradă.
    • Nu percepem nici o taxă pentru monitorizarea acestor animale, dacă cel care prezintă câinele sau pisica la cabinet doreşte un carnet de sănatate si înregistrează animalul respectiv pe numele său până la momentul unei posibile plasări.
    • Câinii si pisicile din strada suferă cumplit, sub aspecte legate de lipsa unei alimentaţii echilibrate, lipsa vaccinării şi riscul continuu de accidente sau agresiuni umane. [Aceste animale cad adesea preda agresiunii fără margini a unor indivizi bipezi, non-animali].
    •  
  • Cu totii trebuie să fim preocupaţi de problema câinilor strazii, atâta timp cât autorităţile nu dovedesc acţiuni eficiente. Sterilizarea acestora, plasarea lor sau preluarea de către cetăţeni – sunt lucruri deosebit de importante. Şi în Sibiu sunt zone unde haitele de câini atacă oameni nevinovaţi, în fiecare zi. Societatea şi autorităţile trebuie să demareze un program naţional care să se manifeste printr-un deziderat major – străzi fără câini vagabonzi! Aşa este mai bine şi pentru om şi pentru câini.

dog-cat-friends

Calea Cisnădiei, Cartierul Arhitecților, Nr. 111

Informații generale 0737 025 210

www.hermannvet.ro

Hermannvet

   L-V: 14:00-18:00    S: 08:00-12:00   D: închis

© www.hermannvet.ro  |  SC HERMANNVET SRL 9538764